hvorfor så mye lekser ?

God kveld i stugo.. ♥

Lurer virkelig på hvorfor vi må ha lekser ? Kunne isåfall hatt litt mindre, må sitte å gjøre lekser hele ettermiddagen, nesten. Får jo ikke tid til noe annet på ''fritiden''.. Vi har en del lekser, den klassen på hele 8.trinn som har flest lekser, det kaller jeg urettferdig.. Litt av grunnen til at ikke har blogget på tre dager :-)

Da jeg kom hjem i dag fikk jeg vite at Martin skal ta mandlene i morgen tidelig, så jeg og William skal sove hos mormor og bestefar i natt. I morgen kommer Marte hjem fra Frankrike, skal bli bra så treffe henne igjen ! Nå får jeg gå å pakke til en lang skoledag i morra.


trøtt. Har dere tatt mandlene ? Mye lekser ?


Sorry for et dårlig innlegg. Er sykt trøtt nå, så jeg skriver omtrent i søvne, kommer bedre innlegg i morra ! Da får dere se de nye skoene mine også.. Good night !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits