hva trur du på ?

Tjohei !

Kampen i dag gikk heller ikke så bra, tapte 9-15, men den var bedre enn den i går. Det var litt kjipt å tape i dag å, men neste gang skal vi ta dem !! Da kampen var ferdig kjørte vi opp i ramnes hallen for å se på kampen til jenter15. God slutt på helgen. 

At the moment sitter jeg å ser på åndenes makt sammen med mamma. Dette er faktisk første gang jeg har sett hele programmet, har aldri turt å se resten. Når det gjelds sånne ting så har jeg utrolig vill fantasi, noe som jeg ikke liker. Jeg vet ikke om det finnes spøkelser/ånder, men en ting jeg trur på er at det finnes noe mellom himmel og jord.      Hva tenker du om det ? Hva trur du på ?


Dessverre så ble alle bildene som mamma tok på kampen i dag helt uklare, så det er vel ingen vits å legge dem ut? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits