Kom en uke for tidelig, flaut

Jeg må fortelle dere noe. I dag våknet jeg en time tidligere fordi jeg skulle til legen, det gjorde pappan min også. Vi kjørte sånn ca. ti på åtte og kom ned til legen ti på halv ni. Jeg gikk å sa at jeg hadde kommet, men hun fant meg ikke på lista. Så det viste seg at jeg hadde kommet en uke for tidelig.. Og på torsdagen så skjedde det samme med mamma på samme legekontor.. Lurer på hva hun damen tenker om oss ? hah. Neste gang skal jeg huske å lese datoen også.  

I morgen skal vi ha historieprøve om året 1814. Til onsdag er det RLEprøve fra hele kapittelet og på fredagen blir det en matteprøve. Så jeg kommer til å bruke en del tid på å øve denne uken, som også betyr mindre blogging.

2 kommentarer

pauliz!<3

18.okt.2010 kl.16:49

Huff, det er flaut. Lykke til på prøvene!
Ronia

18.okt.2010 kl.18:31

vi har RLE prøven imorra!!! :S

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits