idag har jeg gjort..

God lørdagskveld !

Jeg har nettopp spist Mousaka og nå sitter jeg og ser på nyhetene med mamma og pappa. Har dere hørt om skytedramaet i Malmø? Det er utrolig ekkelt å tenke at det går en person rundt i byen å skyter de som mørk-hudede. Og politiet har enda ikke funnet personen. Skummelt, glad for at jeg ikke er der nå.. 

I dag har jeg gjort ingeting. Enkelt og greit, jeg skulle egentlig på filmkveld hos Miruna i kveld, men det avlyst. Men det er koselig å være hjemme også med familien. I morgen skal vi kanskje kjøre kaninene mine opp til tante og onkel for at de skal passe på dem mens vi er på modum. Vi får se! Men nå starter den store reisen.

Ha en fin lørdagskveld! 

Én kommentar

pauliz!<3

23.okt.2010 kl.21:27

Jeg ser også på Den sore reisen :)

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits