skolen er rene spøkelseshus

Nå har vi fått pakket ut og lagd litt hjemmekos i villaen som vi skal bo i. Vår villa heter Victoria og er et gammelt, utrolig fint hus. Det er minst fire meter opp til taket, og det er på en måte litt gammeldags, men likevel koselig. Da vi kom frem ble vi møtt av en mann som skulle vise oss der vi skulle bo og gi oss litt informasjon. Vi måtte også til legen for å se om vi var friske, skjønte ikke helt vitsen men det er sikker smart det. Jeg var frisk som en fisk:)

Vi fikk en vertsfamilie som skulle vise oss litt rundt på plassen, de virket veldige hyggelige. De viste oss b.l.a bort til der vi skal hente middagen våres, ferdig laget mat, luksus. Jeg tror det skal bli bra her. I morgen starter jeg på skolen jeg skal gå på. Jeg kommer til å gå i klasse med ungdommer fra 7.klasse og oppover. Kanskje fire stykker eller noe i klassen, blir spennendes.


kosekroken min ♥


Og her har vi skolen vår, ser rett og slett ut som et spøkelseshus..                                                                 

3 kommentarer

Helene

28.okt.2010 kl.21:56

Fint å lese at du har det bra! Fin kosekrok! Klem Helene
mirma

29.okt.2010 kl.15:58

hei søtnooos, så fin kosekrok<3

skolen var litt skummel, hehe, håper du har det bra !

glad i deg

29.okt.2010 kl.16:40

Hva er det egentlig du gjør der?

og hvor lenge skal du være der?

Hvor er det henn?

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits