Fremføring av The Beatles, johooooo

Nå 17 dager igjen til bursdagen min, 17 dager til jeg blir tenåring!! Nedtellingen har startet og jeg gleder meg utrolig mye, endelig tenåring liksom. I dag på skolen skulle vi på ungdomsgruppa ha en liten fremføring for de minste. Og da hadde alle fire fått utdelt en artist hver fra bandet The Beatles. Og jeg var da så heldig som fikk George Harrison, sologitaristen. Jeg følte at vi fikk det ganske godt til for å bare ha øvd en gang!


Noen som foressten så fotballkampen mellom Real Madrid og Milan? (er ikke helt sikker på om det var disse to lagene, men trur det) haha, det er første gang jeg har sett en fotballkamp på tv, faktisk. Pleier aldri å se på fotballkamper, og trur nok dette var siste gangen. Men uansett, kanskje noen av dere vet hva stillinga ble?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits