svar på spm

hva må en blogg inneholde for at du skal lese den fast? Det må være et godt design, og ikke for sterke farger. Interessante innlegg, ikke for mange '' :) :p :d :o '' . Jevnlige oppdateringer og bilder. (Ikke for mye google bilder)
  
hvorfor begynte du å blogge? :D kommentere på bloggen min også? :D trur jeg har svart på det 123456 ganger, men får vel svare en gang til. Jeg begynte å blogge fordi mange gjorde og fordi jeg selv ville prøve.
Hva bruker du når du redigerer bildene dine og lager header/Hvilke red program bruker du/hvilket redigeringsprogram brukte du på headeren din?    picnik og gimp.
 
Hvilke sokker har du på deg nå, bruker du ofte forskjellige sokker? (forskjellig sokk på hver fot)  Nå har jeg på meg ullsokker. Nei, bruker dor det meste like sokker.
 
Er du glad i nora og stella?  ja, jeg er glad i kaninene mine.
 
Hvis du måtte drepe enten stella eller nora (petrine) hvem hadde du valgt?  JEG hadde aldri drept noen av dem.
 
Hva spiste du til middag i går? I går spiste jeg kylling og ris, namm..
 
Hvordan liker du best og ha håret ditt?
 


håret ned og håret opp ♥♥ 

Én kommentar

Hanna - den blomstrete jenta!

13.nov.2010 kl.14:42

Bra svart!

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits