Hva er egentlig fritids ?

I går når jeg kom hjem fra fritids var jeg så utrolig sliten og trøtt så jeg orket bare ikke å blogge. Og jeg som sa at jeg skulle fortelle litt om fritids når jeg kom hjem igjen, men det gjorde jeg da ikke.

Hva er fritids?

Fritids er er et opplegg for oss barna på Modum Bad som vi er på etter skolen. (valgfritt) Der holder vi på med b.l.a scrapping, ridning, gymsalen, refleksløp og masse masse mere. I går spilte vi spill, og da var jeg med på disney monopol. Dere kan kanskje gjette hvem som vant? hadde visst en god dag igår, ikke noe gikk galt og jeg vant på monopol noe jeg da aldri pleier å gjøre!! Så altså fritids er noe jeg er på, på fritiden.


det nydelige været i går, se på det !

Én kommentar

Sunniva

17.nov.2010 kl.18:24

Se på det nydelige bildet sier jeg bare!! :O

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits