Love it Love it Love it

Heeyyy!!!

Denne herlige kvelden har inneholdt bursdag og hest med kjelke, trodde ikke at det skulle være så gøy å ''ri''. Før bursdagen startet var alle barna på fritids, i dag var det tur for å ri. Vi satt i en kjelke som hesten dro, og i kjelken hadde vi bundet en rattkjelke, så vi satt på den også. Utrolig gøy kan jeg si, det vil jeg gjøre igjen. Jeg falt av en gang, men det var bare morsomt. haha.. Dere som aldri har gjort det, burde prøver det.

Det er ikke så veldig mye å fortelle om bursdagen, vi gjorde alt man vaneligvis pleier å gjøre i bursdager. jeg fikk et utrolig fint armbånd av hun jeg feiret med. Digger det allerede, var så utrolig fint!! Jeg fikk også masse godteri, så nå har jeg masse å kose meg med! TUSEN TAKK DERE!!


Love it ♥ Hva syntes du om armbåndet ?

2 kommentarer

Sunniva

19.nov.2010 kl.16:03

Hihi :) Jeg fikk en utrolig digg lue og vanter jeg! Digger're!! :)
marte

22.nov.2010 kl.20:18

dritfint ! <3

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits