Mobil eller stiftemaskin?

Heysann!!

I dag ble vi jentene i klassen filmet mens vi ble undervist for at vi igjen skal få se hvordan vi er mot de andre i timene osv. Det var litt ekkelt med tanken på at noen sto å filmet deg, men var ikke så ille som jeg trodde.

Vi hadde en oppgave som skulle løses i den timen. Og saken var at hver og en skulle velge ut en av fem ting som skulle vekk. Det var b.l.a en mobil og en stiftemaskin, jeg valgte at mobilen skulle vekk mens to andre valgte at stiftemaskinen skulle vekk. Vi er enda ikke enige. Det var utrolig morsomt å sitte å diskutere dette temaet. Men jeg spør dere, hva synes dere skal vekk, mobilen eller stiftemaskinen? og hvorfor..

    Fra i går da Inger mari og jeg var ute å tok bilder, bildene kommer senere.


 

3 kommentarer

hun derre

06.des.2010 kl.16:22

stiftemaskinen er unødvendig, mobilen er nødvendig.
heiheihei

06.des.2010 kl.21:15

Kan du legge ut flere bilder fra der du er nå? Det hadde vært spennende å se på! Og flere bilder av ting du har gjort og sånt! :))
'K

12.des.2010 kl.16:57

Stiftemaskinen, jeg greier meg ikke ett sekund uten å vite hvor mobilen er. Har den alltid vedsiden av meg og da mener jeg ALLTID. Trykker på den hele tiden for å se om det har skjedd noen endringer med den. UFF, sånn er livet for meg. Hehehe, neida, er jo med vennene mine så klart!

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits