Julen kan komme når som helst nå

Hei

For et par dagen siden ble huset iskaldt, det var så vidt jeg orket å våkne opp. Temperaturen ute hadde synket den til -27grader, og det har ikke blitt så veldig varmere enda. Men huset har endelig blitt varmt igjen, hadde nok ikke overlevd. Dette er iallefall et tegn på at vinteren har kommet.

 Nå sitter jeg med et godt, varmt teppe rundt meg og hører på julesanger. Mamma har funnet fram julepynt og vi har gjennomgått den store juleshoppingen, så julen kan komme når som helst nå. I år skal jeg faktisk bare gi julegave til to personer, med de hjemme skal jeg ut å spise på resturant og deretter hjem til en av oss. Faktisk en ganske god ide.Er dere ferdig med den store juleshoppingen?

 http://natalieslife.blogg.no/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits