1.juledagmiddag og svar på noen spørsmål

Heisann!  I kveld har vi vært hos mormor og bestefar, og spist middag. Noe vi nesten gjør vært år 1.juledag, utrolig koselig. Dagen min i dag har egentlig ikke vært noe spesiell, bare slappet av. Så jeg har ingenting å fortelle dere. Men jeg kan jo si at jeg fikk meg ny mobil igår. Den gamle har klikket helt og er helt ubrukelig. Så du kan gjette hvor glad jeg ble da jeg åpnet en gave med en rosa mobil i ♥ elsker den allerede.


Jeg har også fått noen spørsmål som jeg kan svare på nå. Skal du feire jul på Modum? Nei, jeg feiret ikke julen på Modum, feiret den hjemme i huset vårt. Har du klept deg? Nei, jeg har ikke klept meg. På dette bilde hadde jeg bare håret inni genseren. Kan du legge ut en videoblogg igjen? Det kan jeg godt, må bare finne ut om hva. Kanskje dere vil at jeg skal lage video med gavene jeg fikk til jul, eller noe annet? send gjerne inn forslag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits