Kom hit ferie

hei. Filmkvelden var supermorsom, kjempegod pizza, merkelig film og masse latter. Denne gangen har jeg vært flink å ta masse bilder, men jeg har vært ikkesåflink å glemt kameraet hos Tuba. Så dere får se bildene når jeg gidder å hente det.

Fy, hvor mye jeg lengter etter ferie nå. Har så veldig lite lyst til å våkne opp om morgningene, frister å bare ligge i sengen til langt på dag. Men det kan jeg vel bare drømme om nå. Skolen i dag var sånn passe morsom, dagen startet med kunst og håndverk i tre hele timer. Og når vi har en lærer som snakker ganske mye, så går det fort over til kjedelig. Men bare kjedelig var det ikke. Resten av dagen skal jeg vel gjøre lekser, og kanskje en liten tur til bohus. Planer for dagen?


Jeg bare elsker webcam ♥♥

2 kommentarer

pauliz!<3

24.jan.2011 kl.17:13

Ikke mye, er syk -.-
lEah

26.jan.2011 kl.15:17

Skriv et innlegg til da ;) Hvilken blogg skal jeg lese hvis du slutter?

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits