Enchiladaenchilada

Heisann.

Etter skolen i dag var det rett opp i hallen for å trene, og så ned i butikken for å handle. Vi så b.l.a etter bikini for den jeg har nå begynner å bli ødelagt og ikke noe fin i det hele tatt, så det er nok på tide å kjøpe en ny. Men, selfølgelig har det ikke kommet en eneste en bikini, fordi det forsatt et vinter. Hvor kjipt er ikke det? klageklage..

Resten av planene for dagen er å få unnagjort resten av leksene + øve på en teit naturfagsprøve. Foressten, i naturfagstimene nå så er det design vi holder på med. Og da skal forskjellige grupper lage, eller designe en ting. Og vi har tenkt å lage tv'teppe som vi kaller det. Det finnes egentlig fra før, men læreren vår vet det ikke. Så hysj!


  God middag i dag!

I morgen er det kamp etter skolen, så det blir ingen blogging før i morgen kveld. Eller kanskje jeg blogger fra mobilen, men først må jeg bare finne ut hvilket nummer jeg skal sende til. Noen som vet nummeret?

-Elise

Én kommentar

11.feb.2011 kl.16:32

Har ikke peil, men skal du legge ut videon ?

btw, elsker bloggen din <33

Skriv en ny kommentar

Elise B V - legg meg til som venn!

Elise B V - legg meg til som venn!

13, Re

Hei på deg :-) På bloggen min finner du jevnlige oppdateringer. Jeg blogger om hverdagen min og alt som egentlig faller meg inn. Hvis det er noe du lurer på, så kan du endten legge igjen spørsmålet i kommentarfeltet og da svarer jeg i innlegg. Eller du kan sente en mail på: blondiinen.blogg@hotmail.com Dere får ha en GOD JUL&GODT NYTT ÅR, og kos dere masse. bloglovin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits